Halálos iram

Halálos iram /Fast & Furious/

Brian O&Conner (Paul Walker) újra az FBI kötelékében dolgozik, és visszatér Los Angelesbe, hogy elkapjon egy nagyhatalmú drogbárót. A nyomozás során egy olyas valakibe botlik, akire nem számított, egykori célpontjába, Dominic Torettoba (Vin Diesel). Dom azért utazott haza az angyalok városába, hogy megkeresse ki ölte meg volt barátnőjét, Lettyt (Michelle Rodriguez), és megbosszúlja a lány halálát. Mivel Brain és Dom ellensége közösnek bizonyul, így ismét vállvetve kell harcolniuk, különben sem sok esélyük a túlélésre. Így meg kell bízniuk egymásban, és azt kell tenniük, amihez legjobban értenek: gyorsabbnál gyorsabb autókat vezetni.
Az autós akciófilm-sorozat 4. részében visszatérnek a mára már kultikus vált első rész szereplői, hogy ismét hihetetlen tempós, akcióban gazdag mozival szórakoztassák az adrenalinra éhes közönséget.

http://www.yv.hu/p=92bc2ba944a47b179b4b62e1726dfcd2
<object width=”440″ height=”364″ ><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”movie” value=”http://www.yv.hu/v=92bc2ba944a47b179b4b62e1726dfcd2” ></param><embed src=”http://www.yv.hu/v=92bc2ba944a47b179b4b62e1726dfcd2” width=”440″ height=”364″ allowFullScreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash” pluginspage=”http://www.macromedia.com/go/getflashplayer“></embed></object>

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: